Судді

1001
Суддя Чернюк, яку призначили на посаду, 8 років ігнорує присягу
Суддя Світлана Чернюк, котру призначили на посаду у Добровеличківський райсуд Кіровоградської області у 2016 році, до цього часу не прийняла присягу.
846
На Одещині суддя «легалізувала» 250 тисяч доларів під виглядом позики
Суддя Арцизького райсуду Одеської області Ольга Крутова задекларувала надання позики третій особі у 250 тис. доларів, хоча не мала таких грошей.
1313
ВРП відкрила дисциплінарне провадження щодо судді Полтавського апеляційного суду Томилка
Національне антикорупційне бюро звернулося до Вищої ради правосуддя із скаргою на суддю Полтавського апеляційного суду Валентина Томилка щодо допущення ним поведінки, що порочить звання судді або підриває авторитет правосуддя.
1243
Судді, яка підтримує збройну агресію Росії, виплатили майже 1,4 мільйона гривень з держбюджету України, - ЗМІ
Українські правоохоронці вважають суддю Генічеського суду Наталію Шарко зрадницею – вона підтримує російську агресію на публічних заходах та судить українців на тимчасово окупованих територіях.
936
Верховна рада правосуддя звільнила Князєва з посади судді
Вища Рада правосуддя звільнила Всеволода Князєва з посади судді Касаційного адміністративного суду у складі Верховного суду.
813
Полтавського суддю Кононенка із другої спроби засудили на 6 років
Вищий антикорупційний суд визнав винним у хабарництві суддю Ленінського райсуду Полтави Сергія Кононенка і призначив йому 6 років в’язниці з конфіскацією майна.
838
ВРП відсторонила суддю через підозру у викраденні бізнес-партнера
Раніше судді було повідомлено про підозру у замаху на викрадення людини та організацію незаконного позбавлення волі.
718
ВРП відсторонила суддю, який підозрюється у замовленні на викрадення свого бізнес-партнера
Вища рада правосуддя відсторонила від виконання правосуддя суддю Едуарда Бондарєва.
853
Дев’ять суддів з окупованого Криму засудили за держзраду
Дев’ять суддів з окупованого Криму отримали заочні вироки за держзраду. Вони зрадили присязі, обійняли посади в окупаційних судах та сприяли підривній діяльності РФ проти України.
676
Корупційну справу щодо депутата Мильо закрила голова Закарпатського апеляційного суду Фазикош
Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, 15 вересня 2023 року Ужгородський міськрайонний суд визнав винним голову земельної комісії Ужгорода, депутата Ужгородської міської ради від партії "Слуга народу" Володимира Мильо та засудив за корупційні дії за ч.ч. 1,2 ст. 172-7 КУпАП.
600
Суддя ліквідованого ОАСК Літвінова, яка має російський паспорт, подає у відставку
Суддя ліквідованого Окружного адміністративного суду Києва Аріна Літвінова, у якої раніше журналісти знайшли громадянство РФ, подала на розгляд до Вищої ради правосуддя заяву про відставку.
1010
Харківська суддя на замовлення: Через махінації з авторозподілом справ Україна могла втратити понад пів мільярда гривень
Журналісти встановили випадки маніпуляції автоматичним розподілом справ у Харківському окружному адміністративному суді на користь судді Олени Заічко.
759
Одеський суддя Дмитро Тішко виніс рішення на користь поплічника Путіна, після чого купив маєток біля моря
Суддя Київського районного суду Одеси Дмитро Тішко через два тижні після того, як своїм рішенням захистив одеський двоповерховий пентхаус колишнього заступника міністра оборони РФ Михайла Дмітрієва від передачі його в управління АРМА, придбав будинок площею 642 квадратних метри з басейном біля моря, що коштують в цьому районі близько 400 тисяч доларів.
774
Одеський суддя Плавич під час війни задекларував великий дачний будинок
Суддя Малиновського райсуду Одеси Ігор Плавич під час війни задекларував отримання великого дачного будинку.
622
ВРП залишила в силі рішення щодо звільнення Князєва з посади судді
Справа стосується оренди 4-кімнатної квартири у Києві за 1000 грн на місяць. Після цього рішення ВРП має ухвалити окреме остаточне рішення про звільнення Князєва. Поки Князєв не звільнений, він продовжує отримувати зарплату.